viernes, 20 de marzo de 2015

Eureka



Després del funeral torno a casa amb recança. La senyora Maria em va llogar l’habitació, quan tot just començava la carrera, perquè li recordava el seu marit mort feia vint anys —els mateixos que tens tu— deia. No tenia fills.

M’ho ha deixat tot: el pis, els estalvis i dos quaderns atapeïts de números — teoria de cordes, relativitat... es possible viatjar en el temps?—. També hi ha una carta: ”Estimat Andreu, estudia força, ho aconseguiràs!”, i una fotografia d’ella, vestida de blanc, al costat meu, al costat d’un jo en color sèpia que la mira eufòric i enamorat.

Finalista al Concurs de Microrrelats organitzat per @Fanatastik_cat i l'editorial @LesMalesHerbes amb el tema dels viatges en el temps o #cronoviatges. Podeu llegir els altres realts finalistes i el guanyador aquí.

..................


Eureka

Después del funeral vuelvo a casa con pesar. La señora María me alquiló la habitación cuando empecé la carrera, porque le recordaba a su marido muerto hacía veinte años los mismos que tienes tu decía. No tenía hijos. 
Me lo ha dejado todo: el piso, los ahorros i dos cuadernos repletos de números teoría de cuerdas, relatividad... ¿es posible viajar en el tiempo? —. También hay una carta: "Querido Andrés, estudia mucho, ¡lo conseguirás!", y una fotografía de ella, vestida de blanco, a mi lado, al lado de un yo en color sepia que la mira eufórico y enamorado.

La editorial @LesMalesHerbes publica "Punts de Fuga", 26 relatos sobre viajes en el tiempo, 26 autores catalanes actuales. Para celebrarlo @Fantastik_cat convocó un concurso se microrrelatos sobre el tema de los #cronoviajes. Mi participación quedó entre los finalistas. Podeis leer el relato ganador y el resto de finalistas aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario